Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ας φωτοτυπήσουμε τα βιβλία ... μετά έχουν σειρά οι ζωές μας!!!!!!!

Κάθε χρόνο και χειρότερα!!! Το μπαλάκι στις Σχολικές Επιτροπές που θα ξηλωθούν για να ξεκινήσει η σχολική χρονιά με φωτοτυπίες!!! ... Αλλά .... ας μην ανησυχούν γιατί ...ΥΦ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Έχουν προβλεφθεί τα κονδύλια για τις φωτοτυπίες των σχολικών βιβλίων



Κατεβάστε όλα τα σχολικά βιβλία των μαθηματικών του Λυκείου
από την ιστοσελίδα Ψηφιακό Σχολείο

Άλγεβρα και Στοιχεία Πιθανοτήτων (Α Γενικού Λυκείου - Γενικής Παιδείας)

Ευκλείδεια Γεωμετρία (Α Γενικού Λυκείου - Γενικής Παιδείας)

Άλγεβρα (Β Γενικού Λυκείου - Γενικής Παιδείας)

Γεωμετρία Β΄ Λυκείου  

Μαθηματικά (Β Γενικού Λυκείου - Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης) 
 
Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής (Γ Γενικού Λυκείου - Γενικής Παιδείας)

Μαθηματικά (Γ Γενικού Λυκείου - Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης)






  

4 σχόλια:

  1. Εγώ λέω οτι αφού θεωρούν οτι μπορούμε να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για το διάβασμα, μπορούμε να το κάνουμε σε όλα.
    Δε χρειάζεται πχ να ψηφίζουμε βουλευτές για να μας εκπροσωπούν. Μπορούμε να κάνουμε λάικ σε νομοσχέδια ποστ, να τα συζητάμε κιόλας με σχόλια και να συμμμετέχουμε πραγματικά στη δημοκρατία...

    Μπορείς όμως να διαβάζεις το ίδιο τελικά από την οθόνη; Γιατί φαίνεται οτι εκεί το πάνε. Έχουν γίνει μελέτες γι'αυτό; Προσωπικά δε με βολεύει και προτιμώ το απτό βιβλίο.
    Σίγουρα όμως δε δίνεται η πρέπουσα σημασία στην Παιδεία. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει δόλος ή συνωμοσίες και συμφέροντα πίσω απ'αυτή την ύπνωση, συνεχίζει να συντηρείται και μάλιστα να χειροτερεύει η κατάσταση με την ανοχή των πολλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω πως η ζωή μας έχει ήδη γίνει φωτοτυπία. Τα βιβλία ήρθαν να επισφραγίσουν το γεγονός…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ AnD

    Τίποτα δεν γίνεται χωρίς δόλο και χωρίς κέρδος ... πώς γίνεται όμως να είμαστε εμείς ... οι πολλοί ... πάντα οι χαμένοι; ... απογοητευτική η εικόνα της παιδείας ... και θέλει μεγαλη δύναμη για να βρει ο καθένας μας τους λόγους για τους οποίους αξίζει να πορευτεί και να αγωνιστεί ... σαν εκπαιδευτικός δηλώνω ότι μόνο μέσα στα μάτια των μαθητών μου βρίσκω αυτή τη δύναμη κάθε χρόνο! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ ΛΥΧΝΕ

    Κοπιάρουμε αυτό που βλέπουμε ... στην τηλεόραση, στο ίντερνετ, γύρω μας ... πώς θα πείσουμε τους ανθρώπους και ειδικά τα παιδιά ... ότι αυτό δεν είναι ζωή; Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκεψεις: