Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Το 2ο ΓΕΛ Εχεδώρου Θεσσαλονίκης στηρίζει το Μαθητικό Ραδιόφωνο!



Το 2ο ΓΕΛ Εχεδώρου  συμμετέχει στο πρόγραμμα του ESR για τη χρονιά  2012-13 με 6 (!) ομάδες που δημιουργούν ισάριθμες εκπομπές!




1η ομάδα –> School Show…
Mια ομάδα κοριτσιών που αποτελείται από την Αλεξάνδρα, την Ελένη, τη Χαρά, την Κατερίνα και τη Βίκυ, μαθήτριες της 2ας Λυκείου του 2ου ΓΕΛ ΕΧΕΔΩΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ξεκινάει μια σειρά δεκαπενθήμερων εκπομπών που θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις και ειδήσεις από το χώρο του αθλητισμού, της μουσικής, του θεάτρου, της ενημέρωσης… και φυσικά πολύ ΜΟΥΣΙΚΗ….
Δεχόμαστε προτάσεις για θέματα που σας ενδιαφέρουν, σχόλια, αφιερώσεις και μουσική στην σελίδα του blog μας..
Η 1η μας εκπομπή φιλοξενεί αθλήτρια των παραολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου 2012 και θα μεταδοθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 12:00-14:00… και θα μας ακούτε την ίδια ώρα κάθε 15 μέρες!
Συντονιστείτε στο ρυθμό μας and……..WE WILL ROCK YOU!!!
3η ομάδα –> : MusicMania
Η  MusicMania αποτελείται από 7 άτομα.
Τα μέλη είναι  οι εξής:  Χριστίνα  Μιχαλάκη , Στέφανος  Ηλιάδης , Ευδοκία  Ηλιάδου , Ελπινίκη  Δραγούνη , Χριστίνα  Κανατίδου ,      Κυριακή  Κλακάλα , Βαλεντίνα  Καρυπίδου  και  Κωνσταντίνος Τερζόγλου.

  • Είμαστε μαθητές της Β΄ Λυκείου του  2ου ΓΕΛ Εχεδώρου.

  • Η ομάδα αυτή ασχολείται μόνο με  μουσική ψυχαγωγία  και ενημέρωση περί πολιτιστικών δρώμενων (θέατρο, κινηματογράφος, μουσικές συναυλίες και λοιπές εκδηλώσεις).
Θα μας ακούσετε στην πρώτη μας εκπομπή το Σάββατο 20 Οκτώβρη 5-7 μ.μ. και κάθε δεύτερο Σάββατο θα είμαστε μαζί σας την ίδια πάντα ώρα!
Ελπίζουμε  απλά να σας αρέσουμε…

5η ομάδα –> Φως-five-νάρι
Η ομάδα «5 στις 5″ αποτελείται από απόφοιτους του 2ου ΓΕΛ Εχεδώρου.
Ο Κώστας Αθανασιάδης, η Μαριάνα Φραντζέλα, ο Τάσος Δαουλτζόγλου, η Χαρούλα Στεφανακίδου και ο Μπάμπης Συμεωνίδης … αναρωτιούνται και ψάχνουν, σχολιάζουν και ενημερώνουν, ψυχαγωγούν και σας συντροφεύουν για 2 ώρες κάθε μήνα με την εκπομπή τους Φως-five-νάρι.  Πρώτη εκπομπή το Σάββατο 27 Οκτώβρη 5-7 μ.μ.
Κάθε δίωρο είναι αφιερωμένο σε ένα θέμα που αφορά στιγμές της νεανικής ζωής. Για κάθε απορία που ψάχνει απάντηση, για κάθε ανησυχία που γίνεται άγχος, για κάθε φίλο που θέλει ν’ ακούσει … έχουμε κάτι να πούμε!
Σύντομα θα σας ενημερώσουμε και για τις άλλες εκπομπές … 
Συντονιστείτε στο European School Radio!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκεψεις: