Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Και η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας στο σχολείο μας!

Μετά την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας που δίνεται από κάθε χώρα στα σχολεία που συμμετέχουν στο Etwinning και αφού δύο τουλάχιστον εταίροι πάρουν την Εθνική Ετικέτα της χώρας τους, απονέμεται και η Ευρωπαϊκή και πλέον το έργο παίρνει τη θέση που του αξίζει στον χώρο των Προγραμμάτων Etwinning  www.etwinning.net.





Αγαπητή Evangelia Papapetrou,

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning "Echangeons autour de la webradio / Let's use the webradio to communicate!". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team 

2 σχόλια:

  1. Mπράβο στα παιδιά...
    Μπράβο στους συναδέλφους (δεν ξέρω αν ήσουν μόνη υπεύθυνη Λία)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε Κώστα! Είχα βοήθεια από συνάδελφο, ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκεψεις: