Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Α.Π.Θ. την Κυριακή ...

«Α.Π.Θ. την Κυριακή»: Το ΑΠΘ μετατρέπεται κάθε Κυριακή στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πάρκο της Ελλάδας

ΜάιΙουν
1317
*θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι δραστηριότητες που είχαν προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Ιουνίου 2012 στο πλαίσιο της δράσης «ΑΠΘ την Κυριακή» δε θα πραγματοποιηθούν, καθώς μεγάλος αριθμός μελών ΔΕΠ, προσωπικού και φοιτητών που συμμετέχουν θα απουσιάζουν λόγω των Εθνικών Εκλογών.
Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,
Κάθε Κυριακή, από 13 Μαΐου έως 17 Ιουνίου, μετατρέπουμε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πάρκο της χώρας προσφέροντας δωρεάν τις υποδομές του στο κοινό της πόλης.
Ανοίγουμε τις πόρτες των εργαστηρίων, των αθλητικών εγκαταστάσεων, των σπάνιων αρχείων, των μουσείων και συλλογών μας στους μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας. Παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις θα λαμβάνουν χώρα στην πανεπιστημιούπολη καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, «ζωντανεύοντας»τα πρωινά της Κυριακής.
Όλοι μαζί ταξιδεύουμε στο παρελθόν, εξερευνούμε το παρόν και ρίχνουμε μια ματιά αισιοδοξίας στο μέλλον. Επιμένουμε στην αξία της γνώσης και της έρευνας και κάνουμε συμμέτοχο της καθημερινής μας προσπάθειας την κοινωνία.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
E-mail: Sundays@auth.gr
Facebook Page: «ΑΠΘ την Κυριακή»
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ:
http://www.youtube.com/watch?v=MmyKRw0C5Vk

Οι Πρυτανικές Αρχές
Ιωάννης Α. Μυλόπουλος, Πρύτανης ΑΠΘ
Ιωάννης Δ. Παντής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
Δέσπω Αθ. Λιάλιου, Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού
Σοφία Α. Κουίδου-Ανδρέου, Αντιπρύτανις Έρευνας
Συνημμένα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκεψεις: